A'dan Z'ye Tüm Bilişim İhtiyaçlarınızda Tek Noktadan Sınırsız Hizmet

Başarı Bir Süreçtir, Bir Varış Noktası Değil

DARK BLUETOOTH V4.0 USB ADAPTÖR
DARK
Ürün Kodu : 52194

DARK BLUETOOTH V4.0 USB ADAPTÖR

165,00 TL + KDV

Gelişmiş Kablosuz Veri Standartı Bluetooth v4.0!

Dark Bluetooth v4.0 USB dongle akıllı telefonlar, tabletler ve birçok elektronik cihazda bulunan veri aktarım teknolojisi bluetootha bilgisayarınızdan erişmenizi sağlar. En güncel sürüme sahip v4.0 USB dongle düşük güç tüketimi yapısını destekleyen Bluetooth LE(düşük enerji)yi destekler. Bu sayede Bluetooth v4.0 destekleyen cihazlarınız ve Dark Bluetooth USB dongle ile veri aktarımı yaparken cihazınızın pilini daha az kullanmış olacaksınız.

Bluetooth ile Tüm Cihazlara Anında Erişim

Dark Bluetooth v4.0 USB adaptör bluetooth teknolojisini destekleyen akıllı telefon, tablet, hoparlör, kulaklık vb. cihazlar ile anında iletişim kurmanız için tasarlanmıştır.

Ayarsız ve Kurulumsuz, Tak ve Kullan Yapı

Tak ve Kullan yapısıyla USB noktasına bağlamanız yeterlidir. Sürücüye ihtiyaç duymadan otomatik olarak kurulum gerçekleştirilir. Bluetooth destekli çevredeki aygıtlar ile daha iyi iletişim için kutu içeriğinde bulunan BluSoleil programını yükleyebilirsiniz.

20mye Kadar Kablosuz Veri Aktarımı

Cihazlarınız ile Dark Bluetooth v4.0 dongle arasında veri iletimini ortam şartlarına bağlı olarak 0-20m mesafeye kadar iletebilirsiniz.

Tüm Bluetooth Versiyonları ile Uyumlu

Bluetooth v4.0 geriye dönük v3.0 / v2.1 / v2.0 versiyonlarıyla uyumlu yapıdadır. Bluetooth destekleyen tüm cihazlarınızla kolayca bağlantı sağlayabilirsiniz.

Bluetooth 4.0 ile Minimum Güçte Maksimum Veri Transfer Hızı

Dark Bluetooth v4.0 USB adaptör aynı teknolojiyi destekleyen cihazlar ile yüksek uyumlu yapıdadır. Güncel protokolleri kullanan Dark Bluetooth V4.0 USB adaptör minimum enerji ile maksimum veri transferi sağlar. Böylece veri transferi yaptığınız notebook/netbook/ultrabook gibi cihazlarınızın pili minimum düzeyde harcanmış olur. 

Kompakt Boyutlar ile Daima Yanınızda

Sadece 23 x 5 x 12 mm ölçüleri ile Dark Bluetooth kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz mini boyutlardadır.

© 2013 GDESIGN Bilişim Sistemleri. All Rights Reserved